Kom je ook gezellig met ons vrij dansen?
Over ons
"We vonden Ecstatic Dance zo geweldig dat we graag zelf een evenement wilde opzetten in de Zaanstreek. Lekker vrij dansen, jezelf vrij dansen. Het is een heerlijke speelse ervaring, waarin je steeds meer leert over jezelf, je steeds vrijer gaat voelen om zo te dansen als je zelf wil. Maar het is ook gewoon heel erg lekker voor je lichaam, je gebruikt al je spieren en je voelt je zo lekker erna. Even helemaal uit je hoofd, in je hart en in het moment. Dit is de eerste keer dat we Ecstatic Dance in Krommenie gaan doen en als het goed gaat willen we dit elke maand gaan doen. We hebben er heel veel zin in en wie weet tot vrijdag 20 maart!"

Blijf op de hoogte:

Het Team

DJ GUIDEO

“Ik heb heel veel plezier in draaien, maar ik wil het ook graag delen op een Ecstatic Dance evenement, daarom zijn we er eentje begonnen! Ik heb er heel veel zin in! Luister alvast naar een set van mij op”: www.djguideo.nl

Ceremonie: Ans

“Dansen is voor mij een ervaring om mezelf, op wat de muziek mij brengt, te uiten. Vrij, creatief, speels en wat er ook mag zijn aan gevoelens, sensaties, energie, manier van ademhalen, denken op dat moment. Alleen of in tijdelijke verbinding met iemand anders op de dansvloer, in respect voor met elkaar in de ruimte waar we dansen. Voor elkaar en met elkaar. Ik zal de ceremonie begeleiden door wat oefeningen te doen om los te komen van buiten en als warming-up voordat DJ Guideo start…Ik kijk er naar uit om jullie te verwelkomen en samen te dansen.

de Groote Weiver

We willen de Groote Weiver bedanken voor het aanbieden van de mogelijkheid om Ecstatic Dance te houden. En er zullen ook vrijwilligers van de Groote Weiver helpen met: het licht, afrekenen, organisatie, online, bedankt!