Welkom bij onze drumcirkel

We zijn weer begonnen met onze drumcirkel en we zijn heel erg blij dat er steeds weer nieuwe mensen komen en we positieve reacties krijgen!

We drummen elke tweede vrijdag van de maand van 20:00 tot 22:00 uur, de deur is open vanaf 19:30 voor een kopje thee of koffie.

We mogen blijven drummen in onze sjamanistische drumcirkel omdat dit valt onder het bijeenkomen voor onze geloofsovertuiging. Wij willen dit blijven doen omdat we voelen dat dit belangrijk is, maar natuurlijk wel op goeie manier met in acht nemend van alle regels.

We zorgen er voor dat er genoeg ruimte is (en die is er, we hebben een grote zaal) en dat we goed ventileren zodat we ons er allemaal prettig bij voelen. We werken daarom nu met aanmelden, zodat we weten dat het niet te druk gaat worden, dus meldt je nu aan via: drumcirkelzaanstreek@gmail.com

Een drumcirkel is een helend avontuur die we samen beleven. We komen samen, spelen de drum, zingen en dansen, alles mag. We spelen….op het ritme van moeder aarde en komen tot ons zelf, onze eigen natuur en tot elkaar.

We doen dit aan de hand van een thema’s die we inbrengen, het kan iets persoonlijks zijn, voor een situatie, een gevoel, een persoon. Hierdoor leren we elkaar kennen en zetten we een intentie waarop we gaan drummen.

Het drummen is een speelse ervaring waarin we onze ziel tot expressie laten komen en kijken tot waar we durven te gaan, of we genieten gewoon lekker van alle klanken.

Elke cirkel is uniek, het is een ervaring van vrijheid en samen zijn. Het drummen, zingen en dansen zit diep in ons, elke cultuur heeft zijn eigen variaties en wij pakken het weer op, brengen het weer terug bij ons.

Dus voel je welkom, heb je een eigen drum, in welke vorm dan ook, neem deze mee, als je het prettig vind om er op te spelen, ook djembés of andere drums zijn welkom. Mocht je geen drum hebben: er zijn reserve drums die je kan lenen. Er zijn ook andere instrumenten die je kan mee nemen en gebruiken.

Praktische informatie

Datum
De drumcirkel is elke 2e vrijdag van de maand.

Tijd
Op vrijdag drummen we van 20:00 tot 22:00. Deur is open vanaf 19:30. Rond 20:00 uur beginnen we met drummen (maar kom gerust nog binnen) tot rond 22:00 en daarna is uitloop, tijd om nog wat te praten, kopje thee te drinken.

Bijdrage
De bijdrage is € 15,- voor de huur van de locatie, onze tijd en benodigdheden (graag contant mee nemen i.v.m. nog geen pin).

Locatie
We spelen bij Yurtlife in Zaandam; Maar let op: de ingang voor de drumcirkel is niet op het hoofdadres van Yurtlife, maar echt op onderstaand adres. Bekijk anders echt even de routebeschrijving, hier staat het heel duidelijk. Het is op loop afstand van station Koog aan de Zaan en station Zaandam Kogerveld. Parkeren is gratis. De ingang is achterom om andere activiteiten niet te storen, routebeschrijving.

Adres:
Noordervaldeurstraat 13
1508 EL Zaandam

Aanmelden

Je kan je op twee manieren aanmelden: Stuur dan een email naar drumcirkelzaanstreek@gmail.com en geef even aan welke drumcirkel je wilt komen en of je zelf een drum hebt.